Keramisk infravärmare

HSFEFlata keramiska element: Dessa har en låg bygghöjd som möjliggör användning i installationer i trånga utrymmen, vanligen i tillbyggnadsmaskiner.

htcKrökta keramiska element: En konkav utformning ger ett utrymme mellan elementet och dess monteringsplatta, vilket reducerar den värme som absorberas av anslutningslådan . De är lämpliga för installationsområden med geometriska krav.

HHSF
HQSFIhåliga HTS keramiska element:
Dessa är gjorda med hjälp av en ihålig gjutningsprocess och fylld med värmeisolering. Detta förbättrar strålningens uteffekt till det material som upphettas. Dessutom uppnås en betydande minskning av värmeavledning i ledningsutrymmen och därmed är vanligtvis ytterligare isolering av uppvärmningsområdet inte nödvändigt.
wp5c2dcb76_06 wpdb972f73_06Keramiska lampor: Dessa lampformade element har en standard E27 lock så den är mycket mångsidig. De är lämpliga för både individuellt och i grupp konfigurationer och har många tillämpningningsområden för kombi-uppvärmning. De används ofta för att ge värme till reptiler, husdjur och andra djurvårdskrav.

Datablad