Tillbehör

Jordögla

JORDÖGLA

jordoglaRaxton’s jordplåtar är ett sätt att ansluta en flexibel jordförbindning med gängan, gängad adapter eller gängad reducering i önskad läge samtidigt som den tillser en lämplig jordningskontinuitet. Tillgänglig i mässing, aluminium och rostfritt stål och försedd med egen färg som standard. Vid behov kan kompletterande plätering göras.

Packningar

PACKNINGAR

packningarFör att bibehålla utrustningens IP-Klass erbjuder Raxton ett brett sortiment av förseglande packningar och ’O’-ringar. Material inkluderar nylon, Teflon, Neoprene, Fiber och gummi. Dessutom kan Raxton erbjuda en ej inställd universiell skarvförsegling.

Låsmutter/-ringar

LÅSMUTTAR OCH LÅSRINGAR

lasringarRaxton offer a large variety of Locknuts/Lockrings which are often recommended for securing cable glands, thread Adaptors or thread Reducers to a gland plate or into equipment. Locknuts are available in Brass, Mild Steel, Stainless Steel, Aluminium or Nylon.

Nipplar

GÄNGADE NIPPLAR

Levereras 50mm långa som standard, alternativa längder kan levereras på förfrågan. Tillgängliga med varierande gängtyper. En urvalstabell är tillgänglig som PDF och identifierar de varierande standardgängtyperna som tillverkas och är designad att bistå användaren i urvalsprocessen. Klicka här för att ladda ner dokumentet.

Material inkluderar mässing, mjukt kolstål, aluminium och nylon.
Metallytor kan pläteras på begäran

Kopplingar

KOPPLINGAR

kopplingarTillgängliga som runda eller hexagonala. Tillverkas i mässing som standard, de kan levereras med antingen liknande eller olika gängningar vid varje ände i en bred kombination av gängtyper och storlekar.

Bussningar

BUSSNINGAR

Hane och hona bussningar är tillgängliga i en variation av gängtyper. En urvalstabell är tillgänglig som PDF och identifierar de varierande standardgängtyperna som tillverkas och är designad att bistå användaren i urvalsprocessen. Klicka här för att ladda ner dokumentet.

Material inkluderar mässing, mjukt kolstål, rostfritt stål, aluminium och kan pläteras på begäran.

Hylsor

HYLSOR

hylsorRaxton erbjuder ett sortiment av hylsor vilka används för att minimera chansen att smuts och främmande ämnen att samlas på gängan och/elleroffer a range of push on Shrouds which are used to minimise the risk of dirt or foreign substances gathering on the cable gland body and/or med kabel till gänggränssnittet.

Levereras som standard i svart PVC. De är lämpliga för alla ledande gängtyper på marknaden

Packningar

RÄFFLADE (SKAKSÄKRA) PACKNINGAR

raffladpackningRaxton’s räfflade packningar finns tillgängliga både i mjukt kolstål, zinkpläterade och i rostfritt stål och förhindrar risken att anslutningar lossnar vid användning ihop med en låsmutter.